29 mars, 2017

Pressmeddelanden

Nobles kycklingfilé finns nu i svensk dagligvaruhandel

2017-06-15 11:00:01

Hälsa och enkelhet i konservburk – Nobles kycklingfilé finns nu i svensk dagligvaruhandel

Nu är det dags att tillföra värde och rotation i konservkategorin med ett alternativ till tonfisk och makrill. Hel kycklingbröstfilé i konservburk, färdig att ätas till lunch, som ett mellanmål eller i salladen.

Nobles Kycklingfilé produceras av ett familjeföretag lokaliserat utanför Tarragona, Spanien. Kycklingen löper fritt under hela sin livstid och föds upp på enbart naturlig föda. Kycklingfilén är hel och pressas ej vilket gör den saftig och smakrik.

 Det känns jättekul att ta steget in på dagligvaruhandeln. Kycklingen är ätklar i en smidig konservburk som kan förvaras i rumstemperatur och ätas direkt ur burken eller användas till din favoriträtt, perfekt för dig som vill äta gott, hälsosamt och enkelt, säger Thomas Malmberg Mitsc Trading AB importör av Nobles produkter.

Kycklingfilén kommer i smakerna; vatten, tomatsås, solrosolja samt solrosolja/vinäger i förpackningar om 1x155g. Alla produkter är helt fria från tillsatser och gjorda på 100% naturliga ingredienser. Kycklingfilén är inte bara god, den är också proteinrik, fettsnål, glutenfri och har en hållbarhet på 36 månader tack vare steriliseringsprocessen vid produktion.

– Kycklingen är perfekt att ta med sig till träning eller jobbet. Den har blivit otroligt populär. och det är kul att den nu blir mer tillgänglig för alla, säger Thomas Malmberg.

Efter stor framgång vid försäljning genom Gym & Fitness butiker samt alla stora e-handelskedjor inom fitness kommer nu Conaxess Trade distribuera Nobles inom svensk dagligvaruhandel. Nobles kycklingfilé finns idag tillgänglig på Willy’s, Hemköp samt utvalda ICA butiker.

Ät gott, hälsosamt och enkelt med Nobles naturliga Kycklingfilé!

För mer information, bilder eller produktprover vänligen kontakta Caroline Ingfors, Brand Manager, Conaxess Trade Sweden AB.

E-post: caroline.ingfors@conaxesstrade.com

Conaxess Trade representerar en mängd varumärken på den svenska marknaden. Vi arbetar både med välkända etablerade varumärken och lanseringar av nya varumärken, koncept och produkter. Vår produktportfölj består av en kombination av internationella varumärken och varumärken med svenskt ursprung. Vi har den kompetens och de resurser som krävs för att hantera och generera värde i varje del av kedjan av försäljning, marknadsföring, logistik och distribution. Vi verkar inom en mängd produktkategorier och driver försäljning gentemot dagligvaruhandel, servicehandel, fackhandel och foodservice. I Sverige är vi idag 65 anställda och internationellt ca 500 personer.
För mer information, se http://www.conaxesstrade.com/se/

Bildresultat för conaxess trade